Intra in cont
Conditii de livrare

Sabrosa livreaza gratuit in Bucuresti, in urmatoarele conditii:

1.Comanda minima in Bucuresti este de 40 de lei (pentru o distanta de pana la 5 km fata de cel mai apropiat punct de livrare disponibil: Sabrosa Cora Pantelimon, pentru distantele intre 5 si 7 km, comanda minima este de 60 lei,  iar pentru o distanta ce depaseste 7 km fata de cel mai apropiat punct de livrare disponibil si adresele situate in afara liniei de centura, comanda minima este de 100 lei. Pentru a asigura o transparenta ridicata, distantele vor fi calculate de catre operatorul call-center cu ajutorul Google Maps. Distanta maxima de livrare este 12 km de la cel mai apropiat punct de lucru.

2. Pentru mai multe informatii sau pentru validarea zonelor de livrare, va rugam sa contactati operatorii nostri call-center la numarul de telefon 021.9001

3.Timpul de livrare variaza in functie de trafic si orele de varf, astfel in conditii normale pizza poate ajunge la dumneavoastra intre 45 si 60 de minute din momentul comenzii. In conditii exceptionale, timpul de livrare poate depasi 60 min, acest lucru fiind comunicat de catre operatorul call center, pentru fiecare comanda in parte.

Va rugam sa informati operatorii call center, daca doriti ca livratorii sa vina cu rest la bancnote mai mari sau daca doriti sa faceti plata prin card bancar.

Acceptam bonuri Pluxee, Edenred sau Up Dejun, sub forma de card de bonuri de masa.

Pizzele noastre sunt transportate cu echipamente speciale, izolate termic. Raza de livrare la domiciliu este scurta, punctul de lucru livreaza de obicei in sectorul de care apartine (sector 2 Sabrosa Cora Pantelimon), de aceea aveti garantia ca pizza ajunge la destinatie calda si proaspata.

Sabrosa livreaza in Sector 1, Sectorul 2, Sectorul 3 din Bucuresti precum si zonele limitrofe Oras Pantelimon, Dobroiesti, Catelu, Cernica,  in conditiile de mai sus.

Momentan, livrăm doar în:

speedpizza.ro este de acum sabrosa.ro.