Intra in cont
Conditii de livrare

Speed Pizza livreaza gratuit in Bucuresti, in urmatoarele conditii:

1.Comanda minima in Bucuresti este de 40 de lei (pentru o distanta de pana la 5 km fata de cel mai apropiat punct de livrare disponibil:Speed Pizza Cora Lujerului, Speed Pizza Cora Alexandriei, Speed Pizza Cora Pantelimon), pentru distantele intre 5 si 7 km, comanda minima este de 60 lei,  iar pentru o distanta ce depaseste 7 km fata de cel mai apropiat punct de livrare disponibil si adresele situate in afara liniei de centura, comanda minima este de 100 lei. Pentru a asigura o transparenta ridicata, distantele vor fi calculate de catre operatorul call-center cu ajutorul Google Maps. Distanta maxima de livrare este 12 km de la cel mai apropiat punct de lucru.

2. Pentru mai multe informatii sau pentru validarea zonelor de livrare, va rugam sa contactati operatorii nostri call-center la numarul de telefon 021.9001

3.Timpul de livrare variaza in functie de trafic si orele de varf, astfel in conditii normale pizza poate ajunge la dumneavoastra intre 45 si 60 de minute din momentul comenzii. In conditii exceptionale, timpul de livrare poate depasi 60 min, acest lucru fiind comunicat de catre operatorul call center, pentru fiecare comanda in parte.

Va rugam sa informati operatorii call center, daca doriti ca livratorii sa vina cu rest la bancnote mai mari sau daca doriti sa faceti plata prin card bancar.

Acceptam bonuri Sodexo, Ticket Restaurant sau Cheque Dejeuner, in format fizic, de hartie sau card de bonuri de masa.

Pizzele noastre sunt transportate cu echipamente speciale, izolate termic.Raza de livrare la domiciliu este scurta, fiecare punct de lucru livreaza de obicei in sectorul de care apartine( sector 6 Speed Pizza Cora Lujerului, sector 5 Speed pizza Cora Alexandriei, sector 3 Speed Pizza Dristor si sector 2 Speed Pizza Cora Pantelimon), nu facem livrari de la un singur punct de lucru in tot Bucurestiul, de aceea aveti garantia ca pizza ajunge la destinatie calda si proaspata.

Speed Pizza livreaza in Sector 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5 si Sectorul 6 din Bucuresti precum si zonele limitrofe Bragadiru, Oras Pantelimon, Dobroiesti, Popesti Leordeni, Chiajna, Rosu, Pipera , Voluntari, Catelu, Cernica,  in conditiile de mai sus.